Wi-Fi menzil yükseltici tavsiyesi

Daha fazla  
Herkese selam. Evim yaklaşık 180m^2. modem kapının yanında (kırmızı ile gösterilmiş.) 1-2-3 numaralı odalara Wi-Fi çok az geliyor. Mi range extender kullanıyorum fakat 5GHz bandında yayın yapmaması ve hızının çok düşük olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Aklımda olam modeller:

1) Tp-Link RE700X AX3000 Mesh Wifi 6 Menzil Genişletici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2) Amazon.com.tr

3) TP-Link RE705X AX3000 Wifi Güçlendirici - PttAVM.com - 2024

4) Keenetic Buddy 6 AX3000 Mesh Wi-Fi 6 Menzil Genişletici Fiyatı ve Özellikleri

Şu an internetim 100 Mbps ama ilerisi için de kullanabilmek adına 3000 Mbps destekli bir model bakıyorum. Tenda markası ile ilgili yabancılar pek olumlu konuşmamış. Başka öneriniz varsa ya da hangisi seçmem gerektiği konusunda yardım ederseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Menzil genişleticiyi doğru kullanıyor musunuz? Benim bildiğim elinizdeki ürün güzel çalışıyor.
Modemin en az 2 diş çektiği bir odaya takmanız gerekiyor, modem bir uçta cihaz bir uçta olursa düzgün çalışmaz.

Hocam. Koridor içerisinde 3 numaralı odanın kapısının karşısına eğer Ethernet kablosu çekebilirseniz aşağıda paylaştığım ürün sizin müthiş işinizi görecektir. Biz de yazlıkta kullanıyoruz ve aşırı memnunuz.

En kaliteli menzil artırma ethernet kablosu çekerek oluyor.

Ben evimde Mesh sistem kullanıyorum ve çok memnunum.İsterseniz inceleyin.Ben ikili paket kullanıyorum ama isterseniz 3lü paketi de var.
Amazon Tr

Hocam kullanıyorum fakat sıkıntı şu. Koyduğum odaya hem Wi-Fi hem de bu cihaz sinyal yaydığı için orada internet kullanılamıyordu. Farklı bir ağ olarak gösterdiğim zaman ise ev içinde sürekli iki ağ arasında geçiş yapmak zorunda kalıyorum.

Tam olarak odanın içinde Ethernet kablosu var ama dediğim gibi 3000 Mbps hızına kadar desteklesin istiyorum. Yine de bu ürüne de detaylı bacağım hocam teşekkür ederim.

Ben evimde mesh sistem kullanıyorum ve çok memnunum. İsterseniz inceleyin. Ben ikili paket kullanıyorum ama isterseniz 3'lü paketi de var.
Amazon Tr

Hocam fiyatı çok tuzlu geldi maalesef, daha ucuz yollu bir şey bakıyorum.

Hocam bunlara 3000 değil mi? 5 GHz için 2400 Mbps veriyorlar toplam 3000 oluyor.

Pardon ben fiyata dikkat etmedim.Satıcı zaten Amazon değilmiş.O yüzden pahalı.Bu ürünü amazon sattığı zaman daha uygun.Hele bir de kampanya yakalarsan tadından yenmez.Acelen yoksa bekle.

Pardon ben fiyata dikkat etmedim. Satıcı zaten Amazon değilmiş. O yüzden pahalı. Bu ürünü Amazon sattığı zaman daha uygun. Hele bir de kampanya yakalarsan tadından yenmez. Acelen yoksa bekle.

Yok canım hiç önemli değil biraz daha araştırayım. Fiyatları denk olursa bakayım bir. Teşekkür edereim tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…