F Faruk10 Femtopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Fotoğrafta gördüğünüz evin planı. Modem kırmızı kalemle işaretlediğim yerde. Türk Telekom'dan HC220-G5 mesh Wi-Fi 2'li sistemi aldım. Bunları nasıl yerleştirmem gerekiyor. Dosya Ekleri Screenshot_2024-02-18-15-27-11-228_com.mi.globalbrowser-edit~2.jpg 86,9 KB · Görüntüleme: 58
Fotoğrafta gördüğünüz evin planı. Modem kırmızı kalemle işaretlediğim yerde. Türk Telekom'dan HC220-G5 mesh Wi-Fi 2'li sistemi aldım. Bunları nasıl yerleştirmem gerekiyor.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 Bunları deneysel şekilde modemin ortalama çektiği yerlere koyup en köşe yerlere internetin dağıtılmasını sağlayabilirsin.
Bunları deneysel şekilde modemin ortalama çektiği yerlere koyup en köşe yerlere internetin dağıtılmasını sağlayabilirsin.
F Faruk10 Femtopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 tomey dedi: Bunları deneysel şekilde modemin ortalama çektiği yerlere koyup en köşe yerlere internetin dağıtılmasını sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu ev için 2 li yeter mi yoksa bir tane daha almam gerekiyor mu
tomey dedi: Bunları deneysel şekilde modemin ortalama çektiği yerlere koyup en köşe yerlere internetin dağıtılmasını sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu ev için 2 li yeter mi yoksa bir tane daha almam gerekiyor mu
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #4 Faruk10 dedi: Bu ev için 2'li yeter mi yoksa bir tane daha almam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeterli olacağını düşünüyorum.
Faruk10 dedi: Bu ev için 2'li yeter mi yoksa bir tane daha almam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeterli olacağını düşünüyorum.
F Faruk10 Femtopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #5 tomey dedi: Yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta nasıl koyacağıma dair işaretleme yapabilir misiniz? tomey dedi: Yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de modem Türk Telekom olduğu için mesh sistemle uyumlu çalışmıyor galiba.
tomey dedi: Yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta nasıl koyacağıma dair işaretleme yapabilir misiniz? tomey dedi: Yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de modem Türk Telekom olduğu için mesh sistemle uyumlu çalışmıyor galiba.