TheMagicalGaylord
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. İnternet sorunumu bir türlü çözemedim. Bir sürü konu açtım bu site olsun başka site olsun. Ethernet daha iyi bir seçim bunun farkındayım ama Ethernet çekebilecek imkan şu anlık yok. Anlık ping çıkmasından ve internetten tam verim alamamaktan bıktım. Bunu nasıl çözebilirim? Repeater alıp bilgisayara USB bağlantılı bir Wi-Fi cihazı alarak bağlasam sorunu çözebilir miyim?
Çözebilirsem bu cihazlar için öneriniz ne olur? Router aldım ama range extender özelliği olması gerekiyor o da çok fazla modelde yok. PowerLine denedim elektrik tesisatı yüzünden (benim tahminime göre) internetten tam verim alamadım. Şu an bilgisayarda internet yok. Ne yapacağımı bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
Çözebilirsem bu cihazlar için öneriniz ne olur? Router aldım ama range extender özelliği olması gerekiyor o da çok fazla modelde yok. PowerLine denedim elektrik tesisatı yüzünden (benim tahminime göre) internetten tam verim alamadım. Şu an bilgisayarda internet yok. Ne yapacağımı bulamadım. Şimdiden teşekkürler.