Wi-Fi mi Ethernet mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. İnternet sorunumu bir türlü çözemedim. Bir sürü konu açtım bu site olsun başka site olsun. Ethernet daha iyi bir seçim bunun farkındayım ama Ethernet çekebilecek imkan şu anlık yok. Anlık ping çıkmasından ve internetten tam verim alamamaktan bıktım. Bunu nasıl çözebilirim? Repeater alıp bilgisayara USB bağlantılı bir Wi-Fi cihazı alarak bağlasam sorunu çözebilir miyim?

Çözebilirsem bu cihazlar için öneriniz ne olur? Router aldım ama range extender özelliği olması gerekiyor o da çok fazla modelde yok. PowerLine denedim elektrik tesisatı yüzünden (benim tahminime göre) internetten tam verim alamadım. Şu an bilgisayarda internet yok. Ne yapacağımı bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. İnternet sorunumu bir türlü çözemedim. Bir sürü konu açtım bu site olsun başka site olsun. Ethernet daha iyi bir seçim bunun farkındayım ama Ethernet çekebilecek imkan şu anlık yok. Anlık ping çıkmasından ve internetten tam verim alamamaktan bıktım. Bunu nasıl çözebilirim? Repeater alıp bilgisayara USB bağlantılı bir Wi-Fi cihazı alarak bağlasam sorunu çözebilir miyim?

Çözebilirsem bu cihazlar için öneriniz ne olur? Router aldım ama range extender özelliği olması gerekiyor o da çok fazla modelde yok. PowerLine denedim elektrik tesisatı yüzünden (benim tahminime göre) internetten tam verim alamadım. Şu an bilgisayarda internet yok. Ne yapacağımı bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam kablo en sağlıklı yöntem bende 1 ay önce Wi-Fi kullanıyordum oyunlarda pingden durulmuyordu. Modeminiz neredeyse 20 metrelik Ethernet kablosu alıp odanıza çekmenizi öneririm imkanınız yoksa eğer Elektrik hattı kullanmanızı öneririm

Hocam kablo en sağlıklı yöntem bende 1 ay önce Wi-Fi kullanıyordum oyunlarda pingden durulmuyordu. Modeminiz neredeyse 20 metrelik Ethernet kablosu alıp odanıza çekmenizi öneririm imkanınız yoksa eğer Elektrik hattı kullanmanızı öneririm
Elektrik hattini nasıl kullanabilirim? Powerline kullandım ama olmadı.

Merhaba,
Aynı sorunu bende yaşadım. En son çözüm olarak usb 3.0 kablosu satın aldım ve 3.0 portumu kullanarak kendi telefonumla usb paylaşımı açtım. Beklemediğim bir şekilde yüksek bir performans alıyorum. Hatta hız değerleri o kadar yüksek ki telefonu bağlamak çıkarmak fln hiç üşendirmiyor beni :) Deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı