TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 7 Mayıs 2020 #11 Abdullah_Kadir dedi: Göz kararı hesapla sana ne kadar lazım diye. Ben alt kattan üste çekeceğim için 20 metre alıyorum ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Kanka ben bilgisayarın yanına koyacağım modemi bu nasıl? Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Abdullah_Kadir dedi: Göz kararı hesapla sana ne kadar lazım diye. Ben alt kattan üste çekeceğim için 20 metre alıyorum ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Kanka ben bilgisayarın yanına koyacağım modemi bu nasıl? Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #12 TrendBey dedi: Kanka ben bilgisayarın yanına koyacağım modemi bu nasıl? Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... CAT 6,olmazsa olmazmış seninkide CAT 6 iyidir herhalde.Yalnız 10 metre sence fazla değil mi ?
TrendBey dedi: Kanka ben bilgisayarın yanına koyacağım modemi bu nasıl? Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... CAT 6,olmazsa olmazmış seninkide CAT 6 iyidir herhalde.Yalnız 10 metre sence fazla değil mi ?
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 7 Mayıs 2020 #13 Eğer yeni modem alacaksanız modemin içinden zaten kablo çıkıyor. Bilgisayarın yanına koyulacak modem için kablo almanıza gerek yok.
Eğer yeni modem alacaksanız modemin içinden zaten kablo çıkıyor. Bilgisayarın yanına koyulacak modem için kablo almanıza gerek yok.
TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 7 Mayıs 2020 #14 Abdullah_Kadir dedi: CAT 6, olmazsa olmazmış seninkide CAT 6 iyidir herhalde. Yalnız 10 metre sence fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilemedim doğru söylüyorsun zaten PC yanında olacak 5 MT alayım Apusystem dedi: Eğer yeni modem alacaksanız modemin içinden zaten kablo çıkıyor. Bilgisayarın yanına koyulacak modem için kablo almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... O zaman almayayım sağolun modemi yeni alacağım
Abdullah_Kadir dedi: CAT 6, olmazsa olmazmış seninkide CAT 6 iyidir herhalde. Yalnız 10 metre sence fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilemedim doğru söylüyorsun zaten PC yanında olacak 5 MT alayım Apusystem dedi: Eğer yeni modem alacaksanız modemin içinden zaten kablo çıkıyor. Bilgisayarın yanına koyulacak modem için kablo almanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... O zaman almayayım sağolun modemi yeni alacağım
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #15 TrendBey dedi: Bilemedim doğru söylüyorsun zaten PC yanında olacak 5 MT alayım. O zaman almayayım sağ olun modemi yeni alacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen modemin yanında kablo geliyor fakat maks 1 metre civarı haberin olsun.
TrendBey dedi: Bilemedim doğru söylüyorsun zaten PC yanında olacak 5 MT alayım. O zaman almayayım sağ olun modemi yeni alacağım. Genişletmek için tıkla... Aynen modemin yanında kablo geliyor fakat maks 1 metre civarı haberin olsun.
TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 7 Mayıs 2020 #16 Abdullah_Kadir dedi: Aynen modemin yanında kablo geliyor fakat maks 1 metre civarı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Olsun aga ASUS DSL N16 aldım 30 dk önce indirimdeydi 269 TL alıverdim alırım bir hayırlı olsununuzu Yalnız çok saçma bir şey oldu. İnternet bağlatacağım boş port yok mahallede
Abdullah_Kadir dedi: Aynen modemin yanında kablo geliyor fakat maks 1 metre civarı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Olsun aga ASUS DSL N16 aldım 30 dk önce indirimdeydi 269 TL alıverdim alırım bir hayırlı olsununuzu Yalnız çok saçma bir şey oldu. İnternet bağlatacağım boş port yok mahallede