Wi-Fi özelliğini açtığımda ping uçuyor

reshazonee

Kilopat
Daha fazla  
192.168.1.1 üzerinden modem arayüzünde Wi-Fi'yi kapatıyorum ve ping düzeliyor fakat Wi-Fi'yi açtığım gibi daha kimse bağlanmadan ping fırlıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
192.168.1.1 üzerinden modem arayüzünde Wi-Fi'yi kapatıyorum ve ping düzeliyor fakat Wi-Fi'yi açtığım gibi daha kimse bağlanmadan ping fırlıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Yeni cihaz almanız gerekebilir. Wi-Fi özelliği iyi bir RAM yüklemesi ve işlemci kullanımı ayrılmasına sebep olur. Çözüm bulabileceğinizi zannetmiyorum yeni bir cihaz almadan.

Kaliteli bir cihaz alın.

Misal bu benim cihazım. Gördüğünüz gibi işlemci ve RAM söz konusu. Bu arada sıfırlamak çözüm olabilir çünkü bazı özellikler iyi optime edilmemiş yada sistemde stabil çalışmıyor olabilir.

Asus AC750 modemini kullanıyorum ve daha yeni alındı. Eski modemde de aynıydı bu.

Asus AC750 modemini kullanıyorum ve daha yeni alındı. Eski modemde de aynıydı bu.
Normalde pek mantıklı gelmedi. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Siz sanırım kablolu bağlanıyorsunuz. Kablolu bağlantıyla modeme bağlıyken Wi-Fi'yı etkinleştiriyorsunuz, ping oluyor. Doğru mu anladım?

Cihazlarda şöyle bir şey söz konusu olabilir: Kablolu tek bağlanan sizsiniz değil mi? Ona göre yorum yapacağım.

kablolu tek bağlanan kişi benim ve evet wifi'yi etkinleştirdiğim anda ping yükseliyor ve packet loss yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…