Wi-Fi olmayan anakartta Wi-Fi bağlanma

Emircan236

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sistem toplayacağım ama alacağım anakartta wifi desteği yok. Bu yüzden size danışmam gerektiğini düşündüm. Ben bu anakartı aldığımda wifi'ye nasıl bağlanırım ? Daha önceden Wifi adaptör demişlerdi ama adaptör sadece çekim menzilini arttırıyo diye biliyorum.

Hayır. Masaüstü için Wi-fi adaptörü diye araştırırsanız bulabilirsiniz. Başka bir seçenek olarak Wi-fi kartları var fakat adaptörler varken o kadar para dökmeye değmez.

Wifi Adaptörleri var onlardan kullanabilirsiniz bende öyle almayı düşünüyorum yada modemi odama çekip ethernet ile bağlamayı düşünüyorum . Sende öyle yapabilirsin her zaman en az dalgalanmayı ethernet bağlantısı sağlar

Yanlış biliyorsun wifi olarak da kullanabirsin.

Hayır. Adaptör çekim menzilini artırmıyor, wifi özelliği olmayan bir bilgisayardan wifi'ye bağlanabilirsiniz adaptör sayesinde. Kendimde kullanıyorum 50 lira civarı bir fiyatı vardı gayet de memnunum. Cs go oynuyorum hiç ping sorunuda olmadı. Ancak wifi ile aramda 5 metre var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…