Wi-Fi oyunlar ve sitelerde çalışmıyor

Mrt5566

Femtopat
Bugün evdeki Wi-Fi'de bir sorun oluştu. Mobil veriden girdiğim sitelere, oyunlara Wi-Fi'den giremiyorum. Bilgisayardan da denedim sorun aynı. Örneğin telefondan Mobile Legends oynuyorum, Wi-Fi'den açmıyor ama mobil verdiren açıyor. Bazı sitelerde de aynı şekil. Sebebi ne olabilir? Bilgisayardaki oyunlarda da aynı sorun var. Mesela PUBG'ye Wi-Fi'den girebiliyorum ama baska oyunlarda olmuyor. Twitter'e giriyorsa Tiktok'a girmiyor. Anlam veremedim. Sizce çözümü ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün evdeki Wi-Fi'de bir sorun oluştu. Mobil veriden girdiğim sitelere, oyunlara Wi-Fi'den giremiyorum. Bilgisayardan da denedim sorun aynı. Örneğin telefondan Mobile Legends oynuyorum, Wi-Fi'den açmıyor ama mobil verdiren açıyor. Bazı sitelerde de aynı şekil. Sebebi ne olabilir? Bilgisayardaki oyunlarda da aynı sorun var. Mesela PUBG'ye Wi-Fi'den girebiliyorum ama baska oyunlarda olmuyor. Twitter'e giriyorsa TikTok'a girmiyor. Anlam veremedim. Sizce çözümü ne olabilir?

Hocam sorununuzu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı