Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar soru şu evde Wi-Fi olsa bende o Wi-Fi'ya bagli olsam telefondan internet paylasimini acsam masaustu PC'den baglanabilir miyim ya da sadece mobil ver mi paylasilabiliyor?
Arkadaşlar soru şu evde Wi-Fi olsa bende o Wi-Fi'ya bagli olsam telefondan internet paylasimini acsam masaustu PC'den baglanabilir miyim ya da sadece mobil ver mi paylasilabiliyor?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Şubat 2022 #2 Sadece mobil veri veya modeme bağlanan bir paylaşım cihazı. Erişim noktası açarsanız kendi veriniz gider. En azından ben böyle biliyorum.
Sadece mobil veri veya modeme bağlanan bir paylaşım cihazı. Erişim noktası açarsanız kendi veriniz gider. En azından ben böyle biliyorum.
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Bazı telefonlarda WİFİ köprüsü özelliği var. Mate 10 lite ile WİFİ paylaşabiliyorum ben.