Wi-Fi Repeater ping düşürür mü?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internette şöyle bir video gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve ben oyunlarda gerçekten yüksek ping alıyorum. Fortnite'da sol üstteki Wi-Fi çarpı işareti hiç gitmiyor. Ve CAT7 Ethernet kablosu kullanıyorum. Among Us'da bile 200 ping alıyorum.
https://www.cimri.com/access-point/...guclendirici-access-point-fiyatlari,549111420 bu ürünü alsam gerçekten işe yarar mı? Hem Wi-Fi gücü artıp hem pingim düşer mi? Evde bile Wi-Fi çekmiyor çünkü. Yani sonuç olarak hem evdeki sinyal gücü artıp hem de pingim azalır mı? Biraz uzattım.

Benim düşüncem kablosuz olarak ping düşürme mantıklı değil normal kullanımda sinyal alanı genişler doğrudur ama ping e etkisi olmaz hız testinde ping in kaç çıkıyor eğer kablolu olarak bağlanıyor ve yine de ping fazlaysa sorunun birçok nedeni olabilir bu yüzden hat ile ilgili mi modem ile mi kablo çok mu uzun gibi birçok şeyi kontrol etmelisin.

ping 57
Benim düşüncem kablosuz olarak ping düşürme mantıklı değil normal kullanımda sinyal alanı genişler doğrudur ama ping e etkisi olmaz hız testinde ping in kaç çıkıyor eğer kablolu olarak bağlanıyor ve yine de ping fazlaysa sorunun birçok nedeni olabilir bu yüzden hat ile ilgili mi modem ile mi kablo çok mu uzun gibi birçok şeyi kontrol etmelisin.
çıkıyor

Yeni modeme geçtik. Yeni modemde sorun olmaz kopmaz falan dediler. Ama yeni modemde daha fazla kopma ping oldu. Tekrar eski modeme geçtik.

Benim de eski modemim sürekli kapanıp açılıyordu müşteri temsilcileri hemen değişim yapmışlardı. Siz de görüşün dediğim gibi modeme gelen hatta sorun olabilir. Arayüzden internet margin değerlerinizi atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı