Wi-Fi sarı ünlem sorunu

Salmanassar

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. KYK'da kalıyorum. Laptopum yeni sayılır, 4-5 ay önce almıştım. Şu ana kadar bağlandığım Wi-Fi'lerde herhangi bir sorun olmadı. Wi-Fi sarı ünlem vermedi, internete erişilemiyor tarzında bir hata yok. Ama hep KYK'da bulunan internete bağlanırken bu hatayı veriyor, sorunu çöz deyip 3-4 dakika beklemek zorunda kalıyorum ve sıkıldım video izlemiyorum. KYK interneti şifresiz, ilk önce bağlanıyoruz, ardından internet üzerinden oturum açıyoruz. Başka arkadaşlarımda böyle bir sorun yok. Yardımcı olur musunuz, ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözmem için? Teşekkürler.

Ayrıca bu sadece KYK'da oluyor, diğer Wi-Fi'lerde böyle bir durum söz konusu değil.

Wi-Fi sürücüm güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS sıfırlaması, IP alma sorunu tarzında, sınırlı ağ ve internet erişimi yok hataları veriyor. Bazen çözemezse 5 10 dakika sonra tekrar düzeliyor sorun bulamıyor.

Sorun internetin Bedava olmasından kaynaklanıyor. muhtemelen bir rooter aracılığıyla bağlanıyorsunuz. Kaliteli bişiy değilse böyle şeyler yapar. Bunun yanında bir sürü nedeni olabilir. Hademenin modeme iki de bir reset atması gibi. Bunlar çok olası şeyler.

Anladım. Daha önceki Laptop'umda böyle bir şey yoktu, ve dediğim gibi tek bende olması korkuttu Laptop'ta bir sorun mu var diye açıkçası

Wifininiz güçlüğü olmadığından çekim gücü az olabilir. Diğer kullanıcılar çok fazla yükleniyor olabilir. Siz modemden uzakta iseniz diğerlerinden bundan kaynaklı olabilir. Modemi kurcalayan biri varsa gücü düşürmüş olabilir. Bios güncel değilse güncelle. Sürücü güncel diyorsun ancak olduğunu sanmıyorum iyice kontrol et bilmiyorsan sosyalde sor.

Anladım. Daha önceki Laptop'umda böyle bir şey yoktu, ve dediğim gibi tek bende olması korkuttu Laptop'ta bir sorun mu var diye açıkçası
Bilgisayara verdiğin isimden sen olduğun anlaşılıyorsa Router'ın veya Modemin şifresini bilen birisi gıcıklığına seni engellemiş olabilir. Sadece sende olması pek akla yatkın değil. Evde sadece ben kullanıyorum interneti. Sürekli bağlı bir kaç cihaz var Ve arada sırada reset atmak zorunda kalıyorum. Tam anlamadım Sürekli mi yok yoksa arada gidip geliyor muydu?

Arada gidip geliyor hocam

Biosu nasıl güncelleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…