D4G4K4NY1LM4Z Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #1 Beyler ben yeni üyelerden Doğukan. Bana bir wi-fi şifre kırıcı bir şeyler lazım. Bactrack denedim ama çok karışık bir şey anlamadım. Siz bana kolayca şifre kıra bileceğim bir program verin. Güvenli olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
Beyler ben yeni üyelerden Doğukan. Bana bir wi-fi şifre kırıcı bir şeyler lazım. Bactrack denedim ama çok karışık bir şey anlamadım. Siz bana kolayca şifre kıra bileceğim bir program verin. Güvenli olsun.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 6 Mayıs 2014 #2 Yasal olmayan her şey yasaktır burada. Ayrıca öyle bir şey yoktur. Boşuna uğraşma.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mayıs 2014 #3 Bactrack artık güncellenmiyor. Kablosuz ağ güvenliği test etmek için Kali ya da Backbox kullanabilirsin.
Bactrack artık güncellenmiyor. Kablosuz ağ güvenliği test etmek için Kali ya da Backbox kullanabilirsin.