Wi-Fi şifremi nasıl öğrenirim?

Ozan Üstün

Centipat
Öncelikle selamun aleyküm, hayırlı akşamlar. Ben Wi-Fi şifremi öğrenmek istiyorum, internetten aradım ama bulamadım. Babam Wi-Fi şifresini vermiyor, ben de 192.168.1. 1 yazdım ve girdim fakat babam buranın kullanıcı adını ve şifresini de değişmiş . Anlayacağınız şifreyi bulamıyorum, ne yapmam lazım? Bilgisayarın ağ seçeneklerinde de bulamadım, çünkü bizimki kablolu ağ, ethernet olarak gözüküyor.

Modemin bir yerinde delik olur oraya 15 20 saniye basılı tut fabrika ayarlarına geri dönecektir sonra 192.168.1.1 yazıp modem arayüzüne gir şifreyi de modem markasını internetten aratıp veya kullanma klavuzundan öğrenebilirsin.

Bu söylediklerin açıkçası inandırıcı gelmiyor. Ama sana şöyle bir fikir verebilirim eğer bir cihaz bağlayacaksan şifreyi almadan WPS düğmesini kullan.

Modemin arkasındaki küçük deliğe iğne gibi birşey sok 10 saniye basılı tut internetin sıfırlanacak. Modemin arkasında yazan ssıd şifresi ile gireceksin internete.
İŞİNE YARAR İSE BEĞEN GEÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…