CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2018 #1 Wifi şifremi unuttum. Hangi bir de IP adresini Google aratımca bir şey çıkıyor ya o şifreyeyle aynı yapmıştım onu da unuttum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2018
Wifi şifremi unuttum. Hangi bir de IP adresini Google aratımca bir şey çıkıyor ya o şifreyeyle aynı yapmıştım onu da unuttum. Ne yapabilirim?
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 20 Kasım 2018 #2 Modemin Reset tuşuna basılı tut bir süre sonra tüm bilgiler ilk zamandaki gibi oluyor. Genelde modemin altında ya da arkasında bilgiler var o şekilde giriş yap. Sonra hadi firmanın ise verilen İP adresinden giriş yap sonrasında bilgilerini değiştir.
Modemin Reset tuşuna basılı tut bir süre sonra tüm bilgiler ilk zamandaki gibi oluyor. Genelde modemin altında ya da arkasında bilgiler var o şekilde giriş yap. Sonra hadi firmanın ise verilen İP adresinden giriş yap sonrasında bilgilerini değiştir.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2018 #3 Modeme reset atmalısınız. Benim modemimde yanda iğne deliği büyüklüğünde bir düğme var. Siz de kendi modeminizde bulabilirsiniz.
Modeme reset atmalısınız. Benim modemimde yanda iğne deliği büyüklüğünde bir düğme var. Siz de kendi modeminizde bulabilirsiniz.