Fevzi3 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Sistem simgelerinden ağ simgesini açamıyorum ve internete bağlanamıyorum, Wi-Fi simgesi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Çözüm Fevzi3 3 Ocak 2025 Arkadaşlar bu iki kod sonrası çözüldü. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Arkadaşlar bu iki kod sonrası çözüldü. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Zaces Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Format mı attın? Artı 0 Eksi
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.473 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Fevzi3 dedi: Sistem simgelerinden ağ simgesini açamıyorum ve internete bağlanamıyorum, Wi-Fi simgesi yok. Genişletmek için tıkla... Öncelikle aygıt yöneticisine girerek ağ aygıtlarını kontrol edin. Sorun var ise donanım kimliğini kontrol ederek buraya yazın bakalım. Artı 0 Eksi
Fevzi3 dedi: Sistem simgelerinden ağ simgesini açamıyorum ve internete bağlanamıyorum, Wi-Fi simgesi yok. Genişletmek için tıkla... Öncelikle aygıt yöneticisine girerek ağ aygıtlarını kontrol edin. Sorun var ise donanım kimliğini kontrol ederek buraya yazın bakalım.
MELIK KHAN Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Ethernet simgesi de mi yok? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 1. Ağ simgesini aç: • Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu > Sistem simgelerini aç/kapat > Ağ simgesini aç. 2. Aygıt Yöneticisi: • “Ağ Bağdaştırıcıları” altında Wi-Fi adaptörünü etkinleştir veya sürücüyü güncelle. 3. Ağ sıfırlama: • Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş Ağ Ayarları > Ağ Sıfırlama. 4. Wi-Fi hizmetini başlat: • services.msc > WLAN AutoConfig > Başlat. Not: Sorun devam ederse, donanım veya sürücü uyumsuzluğu olabilir. Artı 0 Eksi
1. Ağ simgesini aç: • Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu > Sistem simgelerini aç/kapat > Ağ simgesini aç. 2. Aygıt Yöneticisi: • “Ağ Bağdaştırıcıları” altında Wi-Fi adaptörünü etkinleştir veya sürücüyü güncelle. 3. Ağ sıfırlama: • Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş Ağ Ayarları > Ağ Sıfırlama. 4. Wi-Fi hizmetini başlat: • services.msc > WLAN AutoConfig > Başlat. Not: Sorun devam ederse, donanım veya sürücü uyumsuzluğu olabilir.
Sinanak Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #6 Aynı sorunu formattan sonra yaşamıştım. Ethernet bağlayıp Windows Update yaptıktan sonra sorun çözülmüştü Artı 0 Eksi
Aynı sorunu formattan sonra yaşamıştım. Ethernet bağlayıp Windows Update yaptıktan sonra sorun çözülmüştü
KS KS Fevzi3 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #7 Arkadaşlar bu iki kod sonrası çözüldü. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar bu iki kod sonrası çözüldü. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth