Wi-Fi simgesi yok ve internete bağlanamıyorum

Windows Update geldi yaptım net Framework güncellemesi gelmiş ondan sonra yeniden başlattım sonra ağ simgesi kayboldu ve sorunları bul dediğimde Windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı diyor otomatiğe çekip kaydet dediğimde ise kaydedilmiyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

İnterneti kapat aç ve bilgisayarı yeniden başlat.

Windows10 için söylüyorum:

İnternet simgesine sağ tık - ağ ve internet ayarları - bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir - internetine sağ tık - özellikler - protokol sürüm 4 iki kere tıklayın - DNS otomatik al var o tiki kaldır diğerine tik at sonra aşağıdakini yaz.
8.8.8.8
8.8.4.4
İşe yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Tamam denicem şimdi.
Düzelmedi hala.

İşe yarayacağından emin değilim bu işlerden de anlamam zaten de yazayım dedim.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu yazıp enter tuşuna bas.
sfc /scannow

PC internet kablosunu çıkarıp takın.

Ağ ve paylaşım merkezini açtığımda Wi-Fi bağlı değil diyor bağlan dediğimde internetler gözükmüyor uçak modu gözüküyor, ağ ve internet ayarları gözüküyor simge kayboldu görev çubuğu ayarlarından baktım aktif gözüküyor ama gözükmüyor Wi-Fi simgesi sorunları bul dediğimde Windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı diyor. Otomatik yaptığımda kaydetmiyor ayrıca internet durumuna tıklıyorum ayarlardan atıyor beni lütfen yardım eder misiniz? Bu arada laptop kullanıyorum bir de diğer cihazlar bağlanabiliyor internete.

Resmini atar mısınız?

Evet arkadaşlar sonunda çözdüm hizmetlerde bazı ağ hizmetleri kendiliğinde kapanmış yani devre dışı kalmış aktifleştirdim çözdüm sonunda saatlerdir uğraşıyorum hele şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…