SaygıSevgiAnlayış Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Merhaba, 10-15 metre arası bir mesafede sinyal sorunu yaşıyoruz, modem olarak keneetic carrier DSL modeminden mevut. Bu bağlamda sorunu gidermek için hangi satın alma süreçlerini veya ayarlarını gerçekleştirmeliyim?
Merhaba, 10-15 metre arası bir mesafede sinyal sorunu yaşıyoruz, modem olarak keneetic carrier DSL modeminden mevut. Bu bağlamda sorunu gidermek için hangi satın alma süreçlerini veya ayarlarını gerçekleştirmeliyim?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 17 Nisan 2024 #2 Range extender alarak kolaylıkla çözerbilirsin. Bu işini görür.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.198 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Nisan 2024 #3 Roux dedi: Range extender alarak kolaylıkla çözerbilirsin. Bu işini görür. Genişletmek için tıkla... Sadece 2.4 GHz destekliyor gibi. Ben artık 5 de destekleyenler alınmalı diye düşünüyorum.
Roux dedi: Range extender alarak kolaylıkla çözerbilirsin. Bu işini görür. Genişletmek için tıkla... Sadece 2.4 GHz destekliyor gibi. Ben artık 5 de destekleyenler alınmalı diye düşünüyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.436 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #4 Router ya da sinyal güçlendirici alabilirsin bütçe ne kadar.
SaygıSevgiAnlayış Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #5 Roux dedi: Range extender alarak kolaylıkla çözerbilirsin. Bu işini görür. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada müptelasıyız, ürün bu mu acaba? Einstein dedi: Router ya da sinyal güçlendirici alabilirsin bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... 400-500 uygun düşer
Roux dedi: Range extender alarak kolaylıkla çözerbilirsin. Bu işini görür. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada müptelasıyız, ürün bu mu acaba? Einstein dedi: Router ya da sinyal güçlendirici alabilirsin bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... 400-500 uygun düşer
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.436 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #6 Attığı ürünün işe yarayacağını sanmıyorum bu Xiaomi Wi-Fi güçlendiricilere para vermek gereksiz. Hocam o fiyata aldığın ürün senin istediğini yapar mı bilmiyorum.
Attığı ürünün işe yarayacağını sanmıyorum bu Xiaomi Wi-Fi güçlendiricilere para vermek gereksiz. Hocam o fiyata aldığın ürün senin istediğini yapar mı bilmiyorum.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 17 Nisan 2024 #7 Teru dedi: Sadece 2.4 GHz destekliyor gibi. Ben artık 5 de destekleyenler alınmalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, çok basic bir kullanıcı için düşündüm fakat 2.4 GHz daha yüksek çekim gücüne sahip olduğu için işini görür. Son düzenleme: 17 Nisan 2024
Teru dedi: Sadece 2.4 GHz destekliyor gibi. Ben artık 5 de destekleyenler alınmalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, çok basic bir kullanıcı için düşündüm fakat 2.4 GHz daha yüksek çekim gücüne sahip olduğu için işini görür.