Öncelikle internetim ile ilgili bir sıkıntım yok. Yaşadığım sorun büyük bir sorun da değil ama yine de bu konuyu açmak istedim.
Windows'ta sinyal ikonu bende şu şekilde görünüyor:
CMD üzerinden şu komutu girdim: netsh wlan show interfaces
Ve Signal'in %50 olduğunu ve RSSI (alınan sinyal gücü göstergesi)'nin -49 olduğunu gördüm. -49 benim için çok iyi değer. İnternetin yavaş olmadığını gösteriyor ancak Signal yazan kısımdaki değerin burada pek iyi durmadığını görüyoruz.
Bende ki sürücü güncel. Hatta Aygıt Yöneticisi üzerinden kaldırmayı denedim, bir fark yaratmadı. Belki Wi-Fi adaptöründen kaynaklanıyordur diye yenisini aldım, o da işe yaramadı. Daha önce böyle bir şey yaşamıyordum ben.
Sormamın nedeni modem içerisinde sıralama yani işlem önceliği yapıyor. Ama sizinki sinyal kalitesiyle alakalı.
Bende Kneetic modem var sinyal ayarlaması yapabiliyorum sizin Modem'de böyle bir ayar varsa kontrol etmenizi isterim.
Sormamın nedeni modem içerisinde sıralama yani işlem önceliği yapıyor. Ama sizinki sinyal kalitesiyle alakalı.
Bende Kneetic modem var sinyal ayarlaması yapabiliyorum sizin Modem'de böyle bir ayar varsa kontrol etmenizi isterim.
Bu durumun modem ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bu sorun sonradan ortaya çıktı. Dediğim gibi laptopta böyle bir sorun yokken masaüstünde var. Sağ alttaki ikon gerçek sinyali yansıtmıyor. En başta da RSSI'nin -49 değerinde olduğunu ve benim için iyi değer olduğunu belirttim. Zaten internet ile ilgili bir sorun da yaşamıyorum.