Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Merhaba forum, köyde ki modem bize uzak kaldığı için internette kesilmeler oluyor. Wi-Fi sinyal yakınlaştırıcı diye bir şey gördüm. Bilmediğim için size sormak istedim. Sizce nasıldır. İşe yarar mı? Teşekkürler. Ürünün linki: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Türkiye Uyumlu Global Versiyon 300 Mbps Mı-wıfı-pro Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Merhaba forum, köyde ki modem bize uzak kaldığı için internette kesilmeler oluyor. Wi-Fi sinyal yakınlaştırıcı diye bir şey gördüm. Bilmediğim için size sormak istedim. Sizce nasıldır. İşe yarar mı? Teşekkürler. Ürünün linki: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Türkiye Uyumlu Global Versiyon 300 Mbps Mı-wıfı-pro Fiyatı, Yorumları - Trendyol
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 22 Mart 2021 #2 Evet işe yarar sinyal güçlendirmek için kullanılıyor.