Almışken iyi almakta fayda var ama bütçe kısıtlı ise ve çok yüksek hız beklentisi yoksa şu da işinize yarayabilir. Gearbest fırsat zamanlarında 2 3 tane almıştım. Arkadaşıma verdim kullanıyor memnun. Ama satış sitelerindeki yorumlara bakarsak sıkıntı yaşayan da var memnun olan da var. Ancak genel olarak memnun olanların sayısı yüksek.
Xiaomi Mi Wifi 2 Repeater Sinyal Yükseltici Yakınlaştırıcı 300 Mbps Wifi Plus en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Xiaomi Mi Wifi 2 Repeater Sinyal Yükseltici Yakınlaştırıcı 300 Mbps Wifi Plus incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Xiaomi Wifi 2 Sinyal Yükseltici (2.Nesil) Yakınlaştırıcı 300 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Şimdi alıcı ile güçlendirici farklı cihazlar.
Başlık ile konu çelişiyor biraz.
Ben alıcı dediğinizi düşünüyorum fakat kullandığınız router hangi frekansları kullanıyor bunu da bilmek lazım.
Yalnız o fiyatlara alabileceğiniz cihazlar zaten en ucuz olanı olur mesafe yakın olsa da iyi bir stabilite yakalamak kolay olmayacaktır