Wi-Fi sinyali taşımak

Alfo

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Herkese merhabalar. Yaklaşık olarak 250-300 metre mesafeye, önünde neredeyse hiçbir engel olmayan bir noktadan diğer noktaya kablosuz internet taşımak istiyorum. TP-Link CPE610 Access Point cihazını alıp modemin olduğu yere kurulumu yaptıktan sonra bu cihazdan gelen sinyali nasıl dağıtacağım? İkinci bir CPE610 almam gerekiyor mu? Veya daha az maliyetli bir cihazla bu sorunu çözebilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu sinyali nereye kadar arttırmasını istiyorsan oraya fişe tak sonra cihazın IP adresine gir IP adresi kullanım klavuzunda veya kutusunda yazıyordur sonra oradaki adımları yaparak cihazın kurulumunu yap sonra çalışıcaktır eğer çalışmazsa modeme reset at yine çalışmıyorsa modemin arayüzünde bir değiişiklik yapmak gerekiyor olabilir port açmak gibi o kadarını bende bilmiyorum eski evimdeyken bu cihazı kullanıyordum eski evim büyüktü şimdikine göre işimede yarıyordu

Cihazı daha önceden kullanıyorsanız bir şey sormak istiyorum. Bunu tek başına alıp kurmak sinyali taşır mı direkt olarak? Yani şunu demek istiyorum. Telefondan Wi-Fi ile direkt olarak TP-Link CPE610 cihazına bağlanabiliyor muyum?
Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…