Wi-Fi sinyalini 3 kat yukarıya kadar uzatmak mümkün mü?

Goat_69

Decapat
Daha fazla  
Evdeki Wi-Fi'yi 3 kat yukarıdaki laptopta kullanabilmek istiyorum. Menzil arttırıcı alsam işimi görür mü yoksa Ethernet kablosu falan mı çekmem gerekiyor? Kablo çekmek sıkıntı olacak benim için.

Evdeki Wi-Fi'yi 3 kat yukarıdaki laptopta kullanabilmek istiyorum. Menzil arttırıcı alsam işimi görür mü yoksa Ethernet kablosu falan mı çekmem gerekiyor? Kablo çekmek sıkıntı olacak benim için.

Mesh sistem kurup kullanmak daha iyi ve kayıpsız bir seçenek olur hocam kablosuz kullanım seçeneği var bir tık pahalıya gelebilir ama

Mesh sistem kurup kullanmak daha iyi ve kayıpsız bir seçenek olur hocam kablosuz kullanım seçeneği var bir tık pahalıya gelebilir ama
Biraz daha detay verebilirmisiniz? bu sistem için neler satın almam gerekir vs.

İş görür

Biraz daha detay verebilir misiniz? Bu sistem için neler satın almam gerekir vs.

Ana modeminiz nedir hocam
Örnek vereyim TP-Link'te onemesh diye geçer iki tane uyumlu model menzil genişletici ve routeri kablosuz olarak aynı ağı paylaşmasını sağlayabilirsiniz hem kayıpsız hem de baz istasyonu gibi geçişi hissettirmeden

OneMesh | TP-Link Türkiye buradan hem görsel hem de teknik veriye ulaşabilirsin hocam

Sağlam bir menzil artırıcı işini görür. Ben 2 tane menzil artırıcı kullanıyorum. Mahalledeki yola kadar full çekiyor.

Hocam şu anda bir modem yok aslında bu gün Türknet'ten bağlamaya gelicekler getirdiklerinde size söylerim.

Hocam şu anda bir modem yok aslında bu gün Türknet'ten bağlamaya gelicekler getirdiklerinde size söylerim.
onların getirdği modemlerde genelde bulunmaz bu özellik kendi internet sağlayıcılarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…