Wi-Fi sistemde gözükmüyor

OmerYılmaz35

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı her açtığımda Wi-Fi yok oluyor ağ ve internetten Wi-Fi'yi devre dışı bırakıp bir daha yüklemem gerekti. Driver'ı silip yükledim olmadı. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-fi yok oluyordan kastını anlamadım. Nasıl bir hata alıyorsun? Ne bileyim Wi-Fi simgesi çarpı mı gösteriyor, kullanılamıyor mu diyor?

Hocam hatayı doğrumu anladım anladıysam eğer aynı durum başıma geldi ,
Telefon , tv , tablet vs tüm cihazlar Wifi yi görüyor bağlanıp aktif kullanıyorum. Laptop cihazımda Windwos update yaptım lakin updateden sonra Kullandığım modemi sadece laptopum görmüyor herşeyi denedim Modemde 5ghz yi dahi kapattım çözüm bulamadım baya bi araştırdım en son wifi adaptörü bağladım. Ama dediğim gibi windows 11 update yapınca bende görünmedi.Çözüm bulursan paylaşırmısın.

Hocam hatayı doğru mu anladım anladıysam eğer aynı durum başıma geldi,
Telefon, TV, tablet vs tüm cihazlar Wi-Fi'yi görüyor bağlanıp aktif kullanıyorum. Laptop cihazımda Windows Update yaptım lakin Update'den sonra kullandığım modemi sadece laptopum görmüyor her şeyi denedim modemde 5GHz'yi dahi kapattım çözüm bulamadım bayağı bir araştırdım en son Wi-Fi adaptörü bağladım. Ama dediğim gibi Windows 11 Update yapınca bende görünmedi. Çözüm bulursan paylaşır mısın?

Hocam yani bütün yolları denedim en son PC'yi resetledim çözüm olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı