Merhaba arkadaşlar başlıktan da görebileceğiniz gibi çok değişik bir soru ile geldim. Elimde normal bir notebook var ve genelde oynadığım oyunlar için yeterli oluyor. Fakat eGPU işine meraklandığım için eGPU dock ve gereken her şeyi sipariş edip denemek istedim. Kargom 2 hafta önce geldi ve bugün baktığımda mini PCI-e girişli olduğunu gördüm. Benim de notebookum da mini PCI-e girişi yok. Anca Wi-Fi girişinden bir şekilde aparat yardımıyla takabilirim. İşe yarayacağını düşündüğünüz bir aparat var mıdır dostlar? 1 tane M.2 girişi olduğu için maalesef M.2 aparat kullanamam. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum bir fikriniz yoksa da canınız sağ olsun.
8 yıldan eski laptoplar. Aldığınız mini-pcl-e kablolu dock'u kullanıyorlar. Keşke almadan önce Sorsaydınız yada araştırsaydınız laptoba nasıl takıcağınızı.
Şu an Laptoba şu 2 yöntemle takabilirsiniz.
1. si En iyisi ama pahallısı NGFF M2 kablosu sizinde wifiniz NGFF M2 dir.
şundan alın bu daha uygun herhalde ama kargo parasıdır vergisidir derken aynı fiyata çıkabilir bu ilan Türkiye'ye gelir mi? Oda meçhul. Birde mini Pcl-e kabloyla ekran kartından daha az verim alırsın. Aktarım hızı daha düşük. En iyisi 1.linki almak ama 30 doları geçiyor yani gümrükte takılır mı? Bilmiyorum.
8 yıldan eski laptoplar. Aldığınız mini-pcl-e kablolu Dock'u kullanıyorlar. Keşke almadan önce Sorsaydınız ya da araştırsaydınız laptopa nasıl takıcağınızı.
Şu an laptopa şu 2 yöntemle takabilirsiniz.
1. si En iyisi ama pahallısı NGFF M.2 kablosu sizin de wifiniz NGFF M.2'dir.
Şundan alın bu daha uygun herhalde ama kargo parasıdır vergisidir derken aynı fiyata çıkabilir bu ilan Türkiye'ye gelir mi? Oda meçhul. Bir de mini Pcl-e kabloyla ekran kartından daha az verim alırsın. Aktarım hızı daha düşük. En iyisi 1.linki almak ama 30 doları geçiyor yani gümrükte takılır mı? Bilmiyorum.
8 yıldan eski laptoplar. Aldığınız mini-pcl-e kablolu Dock'u kullanıyorlar. Keşke almadan önce Sorsaydınız ya da araştırsaydınız laptopa nasıl takıcağınızı.
Şu an laptopa şu 2 yöntemle takabilirsiniz.
1. si En iyisi ama pahallısı NGFF M.2 kablosu sizin de wifiniz NGFF M.2'dir.
Şundan alın bu daha uygun herhalde ama kargo parasıdır vergisidir derken aynı fiyata çıkabilir bu ilan Türkiye'ye gelir mi? Oda meçhul. Bir de mini Pcl-e kabloyla ekran kartından daha az verim alırsın. Aktarım hızı daha düşük. En iyisi 1.linki almak ama 30 doları geçiyor yani gümrükte takılır mı? Bilmiyorum.