Windows 10 kullanıyorum ve şu an çok tuhaf bir hata alıyorum İnternet'e sınırlı diyor ama İnternet var ağ ve paylaşım merkezine giriyorum şu an hiçbir ağa bağlı değilsiniz diyor. Ama sağ altta bağlı gözüküyor ne yapacağım bilmiyorum. @Recep Baltaş@Murat5038
Bu konudaki sorunun aynisini yaşıyorum. Wi-Fi olarak telefonu mu bağlıyorum. Su an da mobil üzerinden yazıyorum. Sorunu ilk yasadigimda benim de Driver güncellemek geldi. Iki Driver indirdim yine de çözüm bulamadım. Biri 220 MB'lık diğeri 77 MB'lık. PC markası ASUS X550VC. ASUS'un Support sitesinden son güncelleme ye baktım ama telefondan Wireless adapter bölümünü bulamadım. Sonra yukarida dediğim gibi indirdim lakin çözüm olmadı. Varsa başka bir çözümü, yoksa güncel Driver konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Bu durumlarda güncellemek işe yaramaz. Silip yükleyeceksiniz. Yukarıda dediklerimi uygulayın. Aygıt yöneticisinden Wifi kartınızın özelliklerinden bağlı olduğunuz ağın şifresini kontrol edip düzeltin.
Bu durumlarda güncellemek işe yaramaz. Silip yükleyeceksiniz. Yukarıda dediklerimi uygulayın. Aygıt yöneticisinden Wifi kartınızın özelliklerinden bağlı olduğunuz ağın şifresini kontrol edip düzeltin.