2024 TUF Gaming A15 comes with up to AMD Ryzen⢠9 8940H CPU with Ryzen⢠AI support, up to an NVIDIA® GeForce RTX⢠4070 Laptop GPU, and NVIDIA® Advanced Optimus.
2024 TUF Gaming A15 comes with up to AMD Ryzen⢠9 8940H CPU with Ryzen⢠AI support, up to an NVIDIA® GeForce RTX⢠4070 Laptop GPU, and NVIDIA® Advanced Optimus.
Hocam bunu daha önce denedim şu anda direk PC de Wi-Fi işareti gitti PC'yi Ethernet ile bağladım Windows güncellemesi yaptım bir yarım saat kadar Wi-Fi sorunsuz çalıştı sonra ise yine gitti ve şu anda direk Wi-Fi açamıyorum aygıt yöneticisinde ise bir sürücü yok.
Hocam hepsini denedim olmadı sorun giderici ise sadece Ethernet bağlı değil diyor bir de sürücü kendini otomatik siliyor aygıt yöneticisinde gözükmüyor
Bu konuda bilgisayarınız açılırken BIOS'a girmeye gerek kalmadan Boot Menüsüne girmek için kullanılan kısayol tuşlarını yazıp bir veritabanı oluşturacağız. Dikkat: Windows 8 ve üstü sistemlerde BIOS'a erişmek için bilgisayarınızı yeniden başlatmak zorundasınız. Bunun için de bu rehberimize göz...