husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #21 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyin, bu cihazın sürücü yazılımı ile kaldır seçeneği işaretli olsun. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Windows Update yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sildim Aygıt Yöneticisi bu şekilde şimdi de yeniden başlatıyorum. Güncelsiniz diyor.
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyin, bu cihazın sürücü yazılımı ile kaldır seçeneği işaretli olsun. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Windows Update yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sildim Aygıt Yöneticisi bu şekilde şimdi de yeniden başlatıyorum. Güncelsiniz diyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.133 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #22 husmysterio19 dedi: Eki Görüntüle 2451500 Sildim Aygıt Yöneticisi bu şekilde şimdi de yeniden başlatıyorum. Güncelsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şu an sorun yok. Wi-Fi gözüküyor değil mi? Ethernet sürücüsü kurulu gözükmüyor. Ethernet sürücüsünü de kurun.
husmysterio19 dedi: Eki Görüntüle 2451500 Sildim Aygıt Yöneticisi bu şekilde şimdi de yeniden başlatıyorum. Güncelsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şu an sorun yok. Wi-Fi gözüküyor değil mi? Ethernet sürücüsü kurulu gözükmüyor. Ethernet sürücüsünü de kurun.
husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #23 Einstein dedi: Tamam şu an sorun yok. Wi-Fi gözüküyor değil mi? Ethernet sürücüsü kurulu gözükmüyor. Ethernet sürücüsünü de kurun. Genişletmek için tıkla... Ürünü Ethernet denetleyicisi olarak güsteriyor. Einstein dedi: Tamam şu an sorun yok. Wi-Fi gözüküyor değil mi? Ethernet sürücüsü kurulu gözükmüyor. Ethernet sürücüsünü de kurun. Genişletmek için tıkla... TP-Link USB Wireless adapter yazan yedek olarak kullandığım adaptör 2 tane takılı bir tanesi çalışmıyor işte.
Einstein dedi: Tamam şu an sorun yok. Wi-Fi gözüküyor değil mi? Ethernet sürücüsü kurulu gözükmüyor. Ethernet sürücüsünü de kurun. Genişletmek için tıkla... Ürünü Ethernet denetleyicisi olarak güsteriyor. Einstein dedi: Tamam şu an sorun yok. Wi-Fi gözüküyor değil mi? Ethernet sürücüsü kurulu gözükmüyor. Ethernet sürücüsünü de kurun. Genişletmek için tıkla... TP-Link USB Wireless adapter yazan yedek olarak kullandığım adaptör 2 tane takılı bir tanesi çalışmıyor işte.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.133 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #24 husmysterio19 dedi: Ürünü Ethernet denetleyicisi olarak güsteriyor. TP-Link USB Wireless adapter yazan yedek olarak kullandığım adaptör 2 tane takılı bir tanesi çalışmıyor işte. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp deneyin.
husmysterio19 dedi: Ürünü Ethernet denetleyicisi olarak güsteriyor. TP-Link USB Wireless adapter yazan yedek olarak kullandığım adaptör 2 tane takılı bir tanesi çalışmıyor işte. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp deneyin.
husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #25 Einstein dedi: Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı.
Einstein dedi: Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.133 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #26 husmysterio19 dedi: Yine aynı. Genişletmek için tıkla... Windows Update yapıp deneyin bakalım.
husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #27 Einstein dedi: Windows Update yapıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Güncelsiniz diyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.133 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #28 husmysterio19 dedi: Güncelsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara deyin.
husmysterio19 dedi: Güncelsiniz diyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara deyin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.133 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #30 husmysterio19 dedi: Eki Görüntüle 2451532 Genişletmek için tıkla... Windows Update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmını atar mısın?
husmysterio19 dedi: Eki Görüntüle 2451532 Genişletmek için tıkla... Windows Update kısmından isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmını atar mısın?