Wi-Fi üzerinden baskı için HP MFP 137 FNW model yazıcıya bağlanmak şart mı?

Yer
182. Filoda
Daha fazla  
HP MFP 137 fnw model yazıcı aldım. Cihazın Wi-Fi özelliği bulunmakta. İlk defa yazıcı aldığım için nasıl olması gerekiyor bilmiyorum ama yazıcıyı hem evin internetine bağlıyorum, hem de çıktı göndereceğim cihazı yazıcının Wi-Fi bağlantısına bağlıyorum. Çıktı göndereceğimiz cihazı yazıcıya bağlamazsam çıktı gönderemiyorum. Benim kafama takılan madem yazıcıya bağlanıp kullanabiliyoruz o zaman neden evin internetine yazıcıyı bağlıyoruz. Bu durum normal mi ilk defa yazıcı kullandığımdan bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şunu belirtmek isterim kablolar aracılığıyla bağlayıp gönderebilirsiniz Wi-Fi şart değil, veriyi yazıcıya kablo hangisi olduğunu unuttum hatırlarsam tekrardan yardım ederim.

Bir de yazıcıda Bluetooth var mı?

Sırf yazmak için yazmayın arkadaşlar Wi-Fi şart olmadığını ben de biliyorum. Benim sorum Wi-Fi ile baskı mantığı nasıl çalışıyor. Hem cihazı evin internetine bağlıyorum hem de cihazın Wi-Fi'ına bağlanmam gerekiyor. Bu normalde de böyle mi yoksa evin internetine bağlamam yeterli mi?
Cihazda Bluetooth yok.

İki seçenek sunulmuş ya evdeki modeme bağlayıp çıktı alırsın ya da yazıcı üzerindeki wifi ağına bağlanıp çıktı alırsın. Evinde modemi olmayanlar için yazıcı üzerine wifi koymuşlar kısaca.

İlk okuyuşta anlamadım sitem etmene gerek yoktu.

Cihazı evimin internetine bağlıyorum. Fakat bu şekilde çıktı alamıyorum. Ekstradan cihazın Wi-Fi bağlantısına bağlanmam gerekiyor.
İlk okuyuşta anlamadım sitem etmene gerek yoktu.
Kusura bakmayın o zaman sitede böyle çok tip var.

Cihazı evimin internetine bağlıyorum. Fakat bu şekilde çıktı alamıyorum. Ekstradan cihazın Wi-Fi bağlantısına bağlanmam gerekiyor.

Kusura bakmayın o zaman sitede böyle çok tip var.

Peki bir soru soracağım aynı anda 2 Wi-Fi'ya nasıl bağlanıyor?

Telefonundan göndermek istiyorsan "hp smart" uygulamasını indirmen lazım pc içinde geçerli.

Peki bir soru soracağım aynı anda 2 Wi-Fi'ya nasıl bağlanıyor?

-Yazıcıyı evin internetine bağlıyorum
-Baskı göndereceğim cihazı yazıcının bağlantısına bağlıyorum.
Yazıcı 2 Wi-Fi'ya bağlanmıyor. Ama karşılıklı bağlantı kuruyorum.

Telefonundan göndermek istiyorsan "HP Smart" uygulamasını indirmen lazım PC içinde geçerli.

HP Smart uygulamasında da yazıcının Wi-Fi'ına bağlanmam gerekiyor

Ethernet ile yazıcı Wi-Fi bağlantısı kurup
Cihaz ile bağlanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…