Wi-Fi üzerinden sosyal medya yavaşlığı

Golgotha

Hectopat
Bir problem yaşıyorum ilk olarak Technopat ailesine danışmak istedim.
Öncelikle telefon veya dizüstü bilgisayardan sosyal medyaya girdiğimde çok yavaş olduğu gözlemledim. Kablosuz Speedtest sonucu 45 Mbps. Ethernet ile bağlanmış masaüstünde hiçbir yavaşlık söz konusu değil.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz hortlatmak olacak konuyu ama çözüme kavuşturabildiniz mi? Wifi üzerinden bire bir bu sorunu yaşıyorum. Başka hiç bir web sitesinde, indirmede ya da hız testinde sorun yok yalnız sosyal medya tarafı pert. Vpn ile bazen gaza geliyor ama faydalı bir çözüm değil. Iss ttnet.

Biraz hortlatmak olacak konuyu ama çözüme kavuşturabildiniz mi? Wifi üzerinden bire bir bu sorunu yaşıyorum. Başka hiç bir web sitesinde, indirmede ya da hız testinde sorun yok yalnız sosyal medya tarafı pert. Vpn ile bazen gaza geliyor ama faydalı bir çözüm değil. Iss ttnet.
Dizüstü bilgisayarın wifi kartından kaynaklanıyormuş. İnternetin %50'sini alıyormuş, herkeste aynı sorun oluyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı