Wi-Fi USB adaptörü ne işe yarar?

Raditer

Hectopat
Arkadaşlar eve yeni modem çektim fiber. Eskisi çekmiyordu diğer odalardan fiber aldım ama diğer odalardan çekmesi içimde ortada kalması lazımmış. Böyle olunca PC'ye kablolu bağlanamıyorum, en az 10 metre kablo lazım, var mi çözümü? Fikirlere açığım, adaptör ne işe yarıyor anlamadım.

Adaptör bilmiyorum derken ne işe yarıyor anlamında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online oyun oynamıyorsan menzil genişleticiler işini görebilir eğer kullandığın PC de wifi yoksa tabi o pc içinde wifi dongle alman lazım onlarda bahsettiğin usb wifi adaptörler oluyor. Fakat dediğim gibi online oyun oynuyorsan inanılmaz ping oluyor kablolu daha iyi olur senin için o zaman.

Arkadaşlar eve yeni modem çektim fiber. Eskisi çekmiyordu diğer odalardan fiber aldım ama diğer odalardan çekmesi içimde ortada kalması lazımmış. Böyle olunca PC'ye kablolu bağlanamıyorum, en az 10 metre kablo lazım, var mi çözümü? Fikirlere açığım, adaptör ne işe yarıyor anlamadım.

Adaptör bilmiyorum derken ne işe yarıyor anlamında.

Dostum ben TP-Link'ten bir tane antenli model aldım adaptör olarak. Sonra bileğimden dirseğime kadar bir anten aldım ve TP-Link üzerine o anteni taktım. 2 blok öteden İnternet alabiliyorum.

Yok mu hocam böyle takayım PC’ye bağlanayım Wi-Fi ye lol VALORANT gta 5 Online oynuyorum Ping olmasın ya nirde uygun fiyat olsun 800 fazla be

Peki Cat6 Ethernet kablosu alsam çeksem hızda sıkıntı olur mu önceki 1.5 metre 6-10 Ping değişiyordu sabit 6 ama 25 msye kadar sorun olmaz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı