K kubilay0651 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi laptopumla Wi-Fi açıkken Bluetooth kulaklığa bağlanamıyorum. Wi-Fi'ı kapatıp bağlandığımda sorunsuz çalışıyor ama Wi-Fi açıldığı anda bağlantıyı kesiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi laptopumla Wi-Fi açıkken Bluetooth kulaklığa bağlanamıyorum. Wi-Fi'ı kapatıp bağlandığımda sorunsuz çalışıyor ama Wi-Fi açıldığı anda bağlantıyı kesiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 23 Ağustos 2020 #2 Üreticinin sitesinden laptop için sağladığı Driver'lerden Bluetooth ve Wi-Fi için olanları kurup tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
Üreticinin sitesinden laptop için sağladığı Driver'lerden Bluetooth ve Wi-Fi için olanları kurup tekrar dener misiniz?
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ağustos 2020 #3 Wifi adaptörünüz kaliteli değil anlaşılan. İki işi aynı anda yapamıyor. Artı 0 Eksi
KS KS K kubilay0651 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #4 Agent Phil Coulson dedi: Üreticinin sitesinden laptop için sağladığı Driver'lerden Bluetooth ve Wi-Fi için olanları kurup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk onları yaptım hocam. Telefon ile bağlandığımda da Wi-Fİ çok yavaşlıyor. Frekansları çakıştığı için oluyormuş sanırım. Wi-fi 5.0ghz desteklemediği için internetteki çözümleri uygulayamıyorum. Farklı bir çözüm yolu da bulamadım. Artı 0 Eksi
Agent Phil Coulson dedi: Üreticinin sitesinden laptop için sağladığı Driver'lerden Bluetooth ve Wi-Fi için olanları kurup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk onları yaptım hocam. Telefon ile bağlandığımda da Wi-Fİ çok yavaşlıyor. Frekansları çakıştığı için oluyormuş sanırım. Wi-fi 5.0ghz desteklemediği için internetteki çözümleri uygulayamıyorum. Farklı bir çözüm yolu da bulamadım.