Wi-Fi ve Bluetooth kapanıyor ve çalışmıyor

cetincant

Hectopat
Lenovo LOQ 15IAX9 cihazımda ne koşullarda olduğunu bilmediğim şekilde Wi-Fi ve Bluetooth kapanıyor fotoğraftaki hale geliyor.
Yeniden başlattığımda düzeliyor herhangi bir sorun olmadan devam edebiliyorum sorun nedir?
Edit: Aygıt yöneticisinde hiçbir şey yapamıyorum yanıt vermemeye başlıyor, Görev yöneticiside donmuş aynı durumda.

Son düzenleme:

Vay vay vay senden bunu beklemezdim Lenovo LOQ. Wi-Fi sorunu ASUS TUF laptopumda vardı çözümünü yazayım. Laptopun içini açıp Wi-Fi kartını bulun, Wi-Fi kartını soketinden çıkararak ıslak mendil ile ucunu temizleyin sonrasında geri yerine takın. Videosunuda atayım işinize yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam kabloları da çıkarmış ancak kabloları çıkarmaya gerek yok. Tornavida yerine ıslak mendil ile temizlemenizi tavsiye ederim.

Siyah kablo biraz kolay çıktı ikisini de çıkarıp iyice taktım, eğer o kabloyla alakalıysa çözülmüş olabilir birkaç gün kullanıp deneyeceğim. Direkt kartı sökemedim tornavida uymadı, termal macun değişimi yaparken onu da çıkarır temizlerim.

Yardımınız için teşekkürler.

İşe yaramamış kartı çıkarıp takmayı da sonra deneyebileceğim.
Harici bir çözümü olan arkadaşlar varsa yazabilir.

Son düzenleme:

Hocam kartı çıkarmadığınız sürece düzelmez. Videoda adamın tornavidayı sürttüğü kısmı ıslak mendil ile güzelce temizleyin. Önceden belirttiğim gibi aynı sorun bende de vardı, bu çözümü uyguladığımdan beri aylardır sorunu yaşamıyorum.

Format atmadan önce öyle bir sorun yaşamadığım için acaba yazılımsal mı? diye düşündüm her kapatıp açtığımda düzeliyor fakat tornavida gelince ilk iş dediğinizi yapacağım.

Denedim 7 8 saat sorun çıkarmadı az önce yine gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…