bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Uygun fiyatlı, USB'li olmayan Wi-Fi Bluetooth karti önerir misiniz?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 20 Ağustos 2023 #2 Amazon.com.tr Amazon.com.tr
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 magicspears dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İnterneti Ethernet yapmaya karar verdim Bluetooth kulakligim var fakat USB de fazladan yer yok o Bluetooth USB'ler anakarta mi takılıyor.
magicspears dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İnterneti Ethernet yapmaya karar verdim Bluetooth kulakligim var fakat USB de fazladan yer yok o Bluetooth USB'ler anakarta mi takılıyor.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 20 Ağustos 2023 #4 bapuhan dedi: İnterneti Ethernet yapmaya karar verdim Bluetooth kulakligim var fakat USB de fazladan yer yok o Bluetooth USB'ler anakarta mi takılıyor. Genişletmek için tıkla... USB Bluetooth alırsanız USB portuna takılır. USB girişi yoksa fazla USB çoklayıcı alırsınız. Sorun kalmaz.
bapuhan dedi: İnterneti Ethernet yapmaya karar verdim Bluetooth kulakligim var fakat USB de fazladan yer yok o Bluetooth USB'ler anakarta mi takılıyor. Genişletmek için tıkla... USB Bluetooth alırsanız USB portuna takılır. USB girişi yoksa fazla USB çoklayıcı alırsınız. Sorun kalmaz.
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 magicspears dedi: USB Bluetooth alırsanız USB portuna takılır. USB girişi yoksa fazla USB çoklayıcı alırsınız. Sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
magicspears dedi: USB Bluetooth alırsanız USB portuna takılır. USB girişi yoksa fazla USB çoklayıcı alırsınız. Sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.