A Abdulkadir_27 Decapat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 13 15 Ağustos 2018 #1 Win7 64 bit işletim sistemli bir PC kullanıyorum. PC'de Wifi yok, Ethernet kablosu haricinde nasıl internete bağlayabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2018
Win7 64 bit işletim sistemli bir PC kullanıyorum. PC'de Wifi yok, Ethernet kablosu haricinde nasıl internete bağlayabilirim ?
Mert A Hectopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 310 Çözümler 4 15 Ağustos 2018 #2 iPhone cihazınız varsa Kişisel Erişim Noktası’nı açıp USB ile cihazı bilgisayara bağlayın, oluyor. Androidde nasıl oluyor bilmiyorum. Artı 0 Eksi
iPhone cihazınız varsa Kişisel Erişim Noktası’nı açıp USB ile cihazı bilgisayara bağlayın, oluyor. Androidde nasıl oluyor bilmiyorum.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 15 Ağustos 2018 #3 Android cihazınız varsa cihazı USB ile bilgisayara bağlayıp "Mobil Erişim Noktası" altındaki ayarlardan USB ile bağlantıyı seçerek yapabilirsiniz. iOS'ta nasıl oluyor bilmiyorum Artı 0 Eksi
Android cihazınız varsa cihazı USB ile bilgisayara bağlayıp "Mobil Erişim Noktası" altındaki ayarlardan USB ile bağlantıyı seçerek yapabilirsiniz. iOS'ta nasıl oluyor bilmiyorum