Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #1 Az önce format attım laptopa. Masaüstüme yaptığımın aynısını yaptım. Onu Ethernet kablosu ile kullanıyorum. Bunda Wi-Fi ile kullanacaktım ama bir türlü Wi-Fi gözükmüyor. Onun yerine Ethernet sekmesi var. Nasıl düzeltebilirim?
Az önce format attım laptopa. Masaüstüme yaptığımın aynısını yaptım. Onu Ethernet kablosu ile kullanıyorum. Bunda Wi-Fi ile kullanacaktım ama bir türlü Wi-Fi gözükmüyor. Onun yerine Ethernet sekmesi var. Nasıl düzeltebilirim?
oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Eylül 2024 #2 Driverları güncellemeyi deneyin.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #3 oktyjr dedi: Driverları güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı değilim hocam. Bu şekilde driver güncellenir mi ?
oktyjr dedi: Driverları güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı değilim hocam. Bu şekilde driver güncellenir mi ?
oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 270 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Eylül 2024 #4 Telefondan kablo ile PC'ye internet aktarabilirsiniz.