R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #1 PC'de az önce Windows 11 kurdum ama internete bağlanamıyorum. Ethernet kablomda yok, nasıl İnternet sürücülerini yükleyeceğim?
PC'de az önce Windows 11 kurdum ama internete bağlanamıyorum. Ethernet kablomda yok, nasıl İnternet sürücülerini yükleyeceğim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.345 Makaleler 8 Çözümler 179 24 Temmuz 2024 #2 USB yoluyla telefonunuzdan veya tabletinizden internet paylaşımı yapabilirsiniz. USB bağlama olarak. Veya telefon veya tablet ile sürücüyü indirin ve PC'ye kabloyla atın, bilgisayarda kurabilirsiniz.
USB yoluyla telefonunuzdan veya tabletinizden internet paylaşımı yapabilirsiniz. USB bağlama olarak. Veya telefon veya tablet ile sürücüyü indirin ve PC'ye kabloyla atın, bilgisayarda kurabilirsiniz.
BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 1. Telefonunu bilgisayara kablo ile bağla. 2. Telefon ayarlarından kişisel erişim noktasına gir. 3. Orada USB ile internet paylaşımı tarzı birşey göreceksin onu aç. 4. İnternet geldi.
1. Telefonunu bilgisayara kablo ile bağla. 2. Telefon ayarlarından kişisel erişim noktasına gir. 3. Orada USB ile internet paylaşımı tarzı birşey göreceksin onu aç. 4. İnternet geldi.
AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 554 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #4 rtdo dedi: PC'de az önce Windows 11 kurdum ama internete bağlanamıyorum. Ethernet kablomda yok, nasıl internet sürücülerini yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... USB sürücüsüne başka bir bilgisayardan sürücüleri yükleyeceksiniz sonra bilgisayarınıza yükleyeceksiniz.
rtdo dedi: PC'de az önce Windows 11 kurdum ama internete bağlanamıyorum. Ethernet kablomda yok, nasıl internet sürücülerini yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... USB sürücüsüne başka bir bilgisayardan sürücüleri yükleyeceksiniz sonra bilgisayarınıza yükleyeceksiniz.
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #5 @Lee Yubin ben bu kişi forumun robotu mu diyecektim.
R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #6 Wifi sürücülerini nasi indircem bilen var mı
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #7 @rtdo yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum, ama Wi-Fi adaptör varsa tak onunla dene Wi-Fi adaptör kendi yazılımı ile görüyor direk sanırım.
@rtdo yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum, ama Wi-Fi adaptör varsa tak onunla dene Wi-Fi adaptör kendi yazılımı ile görüyor direk sanırım.
R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #8 NicksizDEDE dedi: @rtdo yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum, ama Wi-Fi adaptör varsa tak onunla dene Wi-Fi adaptör kendi yazılımı ile görüyor direk sanırım. Genişletmek için tıkla... Dün biraz araştırdım galiba wifi kartı yok anakarta wifi adaptör alicam o yüzden
NicksizDEDE dedi: @rtdo yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum, ama Wi-Fi adaptör varsa tak onunla dene Wi-Fi adaptör kendi yazılımı ile görüyor direk sanırım. Genişletmek için tıkla... Dün biraz araştırdım galiba wifi kartı yok anakarta wifi adaptör alicam o yüzden