Wi-Fi yongası nasıl takılır?

BySayp

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir sistem aldım Wi-Fi yongası da vardı sistemin içinde yongayı taktım. İki tane ucu vardı aynı kabloda ikisini de taktım fakat bilgisayar algılamadı Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Nasıl takılır veya nerede hata yapmış olabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefon Android ise telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp telefondan internet erişimi verip Windows Update yapın.

Deneyeyim.

Telefon Android ise telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp telefondan internet erişimi verip Windows Update yapın.

Denemeden önce bir şey sormak istedim bilgisayarımı Windows 11 yapacaktım telefondan Wi-Fi'ya bağlayıp Windows 11 yapsam sürücüler otomatik yüklenir mi?

Deneyeyim.

Denemeden önce bir şey sormak istedim bilgisayarımı Windows 11 yapacaktım telefondan Wi-Fi'ya bağlayıp Windows 11 yapsam sürücüler otomatik yüklenir mi?

Değişim şekilde Windows Update yaparsanız olur. Zaten bu sisteme direkt Windows 11 kurmanız daha iyi olur.

Windows Update yapsanız da olur. Manuel olarak da kurabilirsiniz.

Tamamdır çok teşekkür ederim ilgin için eğer ki kurulumdan sonra bir sorunum olursa yazarım tekrardan iyi günler dilerim

Windows Update yapsanız da olur. Manuel olarak da kurabilirsiniz.

Bilgisayarı Windows 11 yaptım ve dediklerinizi yaptım oldu çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.

Son düzenleme:

Rica ederim hocam. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…