Wi-Fi'dan cihazlara virüs girer mi?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Merhaba, mesela telefondan tehlikeli bir siteye girdik, o telefondan Wi-Fi üzerindeki bilgisayara bulaşır mı?
Ben Wi-Fi taraması yaptım, bir şey cıkmadı.

Merhaba, mesela telefondan tehlikeli bir siteye girdik, o telefondan Wi-Fi üzerindeki bilgisayara bulaşır mı?
Ben Wi-Fi taraması yaptım, bir şey çıkmadı.

Ağ üzerinden virüs bulaşma riski az. Risk var ama çok az. Tarama yaptıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum.

Nedir bu virüs korkusu? Ne olabilir ki en fazla? Çoğu virüs sadece bilgisayarı yavaşlamaya yönelik oluyorken korsan oyun oynayan biri olarak virüs bulaştığı zaman temizlemesi en basit işlemlerden biri.

Wifi aracılığıyla bilgisayarınıza virüs yükleyebilen kişi ufak işlerle uğraşmaz emin olun.(Olayın ciddiyeti açısından.)

Hangimizin modeminde güvenlik güncellemesi desteği var? Hangimiz son versiyona günceliyoruz? Virüs gelişmişse bulaşabilir.
Wifi aracılığıyla bilgisayarınıza virüs yükleyebilen kişi ufak işlerle uğraşmaz emin olun.(Olayın ciddiyeti açısından.)
Bir Wi-Fi'dan 10'larca cihazı saldırı yapmak için kullanır o profesyonel kişi. son kullanıcılar da amaçları için en kolay ve en iyi kurbanlardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…