Merhaba ZTE H3600 model modem kullanıyorum. Kendi modemimde 5GHz calışmıyor ve 2.4 GHz ile aynı banttaydı. Bazı forumlardan okuyup bant geçişini kapatıp baglantıları ayırdım ama 5GHz gozukmuyor. Wi-Fi ayarlarından da 5 GHz acık. 2-3 defa reset attım ama duzelmedi.
Merhaba ZTE H3600 model modem kullanıyorum. Kendi modemimde 5GHz calışmıyor ve 2.4 GHz ile aynı banttaydı. Bazı forumlardan okuyup bant geçişini kapatıp baglantıları ayırdım ama 5GHz gozukmuyor. Wi-Fi ayarlarından da 5 GHz acık. 2-3 defa reset attım ama duzelmedi.
düzeltme wifi galiba sadece benim bilgisayarda 5ghz gozukmuyor diger cıhazlarda sorun yok gibi ama pcde 5ghz olarak sadece benim wifi gozukmuyor diger wifilere 5 ghz olarak baglanabiliyorum
düzeltme wifi galiba sadece benim bilgisayarda 5ghz gozukmuyor diger cıhazlarda sorun yok gibi ama pcde 5ghz olarak sadece benim wifi gozukmuyor diger wifilere 5 ghz olarak baglanabiliyorum
destekliyordaha önceki wifimde sorunsuz kullanıyodum zaten yazdıgım gibi 5ghz sadece benim modemi gormuyor binadaki diger 5ghz wifilere baglanabiliyorum
kablo ile kullanamıyorum evdeki sıkıntılardan ötürü ara sıra taktıgımda ise sorunsuz calısıyor ama bu ağ geçişini kapattıktan sonra algılanıyor diyip baglanmıyor
Tamam hallettim adaptörün 5 GHz baglantı aralıgının dışında kalmış adaptor 36-64, 90-136 gibi bir şeymiş 36-140 yaptım halloldu adaptor 802.11n USB Wireless Card konuyu kapatılabilir.