Wi-Fi'de ping oluyor

Rıfat Duran

Kilopat
Merhaba dostlar, evde bir Casper marka telefon internete bağlandığında diğer cihazların interneti yavaşlıyor 2K ms alıyorum. Telefonun ağ ayarlarını sıfırladım modeme reset attım baştan kurdum ama bir türlü sorunu çözemedim.
Modemim köprü olarak kullanılıyor asıl modemden, asıl modeme bağlanan cihazlarda ping olmuyor ama köprü modemdeki cihazlarda oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, evde bir Casper marka telefon internete bağlandığında diğer cihazların interneti yavaşlıyor 2K ms alıyorum. Telefonun ağ ayarlarını sıfırladım modeme reset attım baştan kurdum ama bir türlü sorunu çözemedim.
Modemim köprü olarak kullanılıyor asıl modemden, asıl modeme bağlanan cihazlarda ping olmuyor ama köprü modemdeki cihazlarda oluyor.

Kullandığınız menzil genişletici var ise ondan kaynaklı olabilir. Veyahut router ise routeriniz belli bir bağlantıyı destekliyor olabilir. Cihazdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Kullandığınız menzil genişletici var ise ondan kaynaklı olabilir. Veyahut router ise routeriniz belli bir bağlantıyı destekliyor olabilir. Cihazdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Sadece modem var bağlandığımız, o telefon bağlıyken bir sorun yok youtube veya instagram vs girdiğinde tüm interneti çekmeye başlıyor. Modem haricinde bir şey yok arada

TurkNet, ama dediğim gibi ana modemde bir sorun yok sadece köprü modemde sorun var. O cihaz bağlandığında üst katta ana modemde ping olmuyor sadece bizim kattaki köprü modemde ping oluyor.

Router kullanır mısınız köprü modem yerine köprü modemlerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyoruz açıkçası, Wi-Fi veyahut modemi uzatmak için kaliteli bir router önerimiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı