E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #1 Bizim bulundugumuz yerde altyapı yok o yüzden uydudan tol bilişim diye bir yerden geliyor. Ben bunun IP adresini nasıl öğrenebilirim ve birilerini internetten nasıl atarım?
Bizim bulundugumuz yerde altyapı yok o yüzden uydudan tol bilişim diye bir yerden geliyor. Ben bunun IP adresini nasıl öğrenebilirim ve birilerini internetten nasıl atarım?
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #3 mustafaemrexd dedi: NetCut Genişletmek için tıkla... İndirme linkini atabilir misiniz?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 21 Mart 2020 #4 Download NetCut | Arcai.com arcai.com
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mart 2020 #5 Uydudan Tol Bilişim diye bir şey derken? Komşunuzun veya bir işletmenin modemin Wi-Fi adı olmasın o? Siz bu Wi-Fi ağına bağlı mısınız?
Uydudan Tol Bilişim diye bir şey derken? Komşunuzun veya bir işletmenin modemin Wi-Fi adı olmasın o? Siz bu Wi-Fi ağına bağlı mısınız?
J J'Zargo Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 57 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #6 Modem arayüzüne girip bağlananları atabiliyorsunuz diye biliyorum.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #7 mustafaemrexd dedi: Download NetCut | Arcai.com arcai.com Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa yapacağım işlemleri atabilir misniz?
mustafaemrexd dedi: Download NetCut | Arcai.com arcai.com Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa yapacağım işlemleri atabilir misniz?
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #8 Modem paneline bağlanarak QoS ile hızlarını ayarlayabilirsiniz isterseniz.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 21 Mart 2020 #9 Umarım yaptığının doğru olmadığını biliyorsundur. Bu konuda size tavsiye veren ve verecek olanlar umarım neye destek verdiğinin farkındadırlar.
Umarım yaptığının doğru olmadığını biliyorsundur. Bu konuda size tavsiye veren ve verecek olanlar umarım neye destek verdiğinin farkındadırlar.
Lergoooon Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 234 Çözümler 1 21 Mart 2020 #10 aerolona dedi: Modem paneline bağlanarak QoS ile hızlarını ayarlayabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Modem paneline tarayıcıya IP adresini girerek mi erişeceğim acaba ?
aerolona dedi: Modem paneline bağlanarak QoS ile hızlarını ayarlayabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Modem paneline tarayıcıya IP adresini girerek mi erişeceğim acaba ?