B berkanhamza61 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 29 6 Ekim 2024 #1 Wi-Fi'den çıkıp tekrar bağlanınca ping düzeliyor. Online oyunlar oynarken pingim 1K'lara çıkıyor Wi-Fi'ya gir çık yapıyorum geçiyor, sizce sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024
Wi-Fi'den çıkıp tekrar bağlanınca ping düzeliyor. Online oyunlar oynarken pingim 1K'lara çıkıyor Wi-Fi'ya gir çık yapıyorum geçiyor, sizce sebebi ne olabilir?
K KeltoşBebek Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #2 Aşırı yüklenme olabilir.
StartPy Megapat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Bluetooth kulaklık kullanıyormusun ?
B berkanhamza61 Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 29 6 Ekim 2024 #4 StartPy dedi: Bluetooth kulaklık kullanıyormusun ? Genişletmek için tıkla... hayır kullanmıyorum KeltoşBebek dedi: Aşırı yüklenme olabilir. Genişletmek için tıkla... TP-Link Archer AX73 kullanıyorum , dediğiniz gibi ise çok dandik bir modemmiş 10 cihaz bağlı modeme
StartPy dedi: Bluetooth kulaklık kullanıyormusun ? Genişletmek için tıkla... hayır kullanmıyorum KeltoşBebek dedi: Aşırı yüklenme olabilir. Genişletmek için tıkla... TP-Link Archer AX73 kullanıyorum , dediğiniz gibi ise çok dandik bir modemmiş 10 cihaz bağlı modeme