Wi-Fi'den sitelere giremiyorum

Bugün sabah 2 saattir bazı sitelere giremiyorum, YouTube sorunsuz, haber sitelerinde görebiliyorum, ama diğer siteler olmuyor, Steam'de açılmıyor, sorun PC'de değil telefonda oyunlar ve Instagram falan da açılmıyor dün böyle bir şey yoktu, Türk Telekom kullanıyorum, mobil verim de Türk Telekom onda sorun yok.

Güvenli internet açık olabilir kontrol et.

İnternete kabloyla bağlanıp deneyebilir misiniz

Dostum bende şimdi aynı sorunla karşılaştım. Sorun bende zannettim ama bakmak icin buraya girdim ve sende de varmış. Mobil veriden girebiliyorum(vodafone). Ama internetim Turk telekom ve ondan girmiyor hiç bir yere.

Aşağıdaki konuda da bir çok kişi sıkıntılar çektiğini belirtmiş. Çok değişik haberler var fakat henüz resmi bir bilgi yok. Umarım zaten kötü olan altyapımız bir de üstüne çökmez.

Sanırım sorun altyapıda, Türk Telekomun belirttiği bakım çalışması falan yok, ben Muğla'da oturuyorum, Türkiye geneli bir şey de olabilir bilmiyorum.

Hocam aynı sorun bende de var ama benimki biraz daha farklı bende bazı siteler açılıyor bazıları açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…