Wi-Fi'den sitelere giremiyorum

Bugün sabah 2 saattir bazı sitelere giremiyorum, YouTube sorunsuz, haber sitelerinde görebiliyorum, ama diğer siteler olmuyor, Steam'de açılmıyor, sorun PC'de değil telefonda oyunlar ve Instagram falan da açılmıyor dün böyle bir şey yoktu, Türk Telekom kullanıyorum, mobil verim de Türk Telekom onda sorun yok.

Bugün sabah 2 saattir bazı sitelere giremiyorum, YouTube sorunsuz, haber sitelerinde görebiliyorum, ama diğer siteler olmuyor, Steam'de açılmıyor, sorun PC'de değil telefonda oyunlar ve Instagram falan da açılmıyor dün böyle bir şey yoktu, Türk Telekom kullanıyorum, mobil verim de Türk Telekom onda sorun yok.
İnternete kabloyla bağlanıp deneyebilir misiniz

Dostum bende şimdi aynı sorunla karşılaştım. Sorun bende zannettim ama bakmak icin buraya girdim ve sende de varmış. Mobil veriden girebiliyorum(vodafone). Ama internetim Turk telekom ve ondan girmiyor hiç bir yere.

Aşağıdaki konuda da bir çok kişi sıkıntılar çektiğini belirtmiş. Çok değişik haberler var fakat henüz resmi bir bilgi yok. Umarım zaten kötü olan altyapımız bir de üstüne çökmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı