Abdurrahman Göktaş Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Laptopa Wi-Fi ile internete bağlanıyorum ama LAN kablosu ile internete bağlanamadım. Nasıl çözebilirim?
Laptopa Wi-Fi ile internete bağlanıyorum ama LAN kablosu ile internete bağlanamadım. Nasıl çözebilirim?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 20 Ağustos 2023 #2 Ne hatası veriyor? Ağ kablosu takılı değil, bağlı internet yok,sınırlı erişim ?
Abdurrahman Göktaş Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 magicspears dedi: Ne hatası veriyor? Ağ kablosu takılı değil, bağlı internet yok,sınırlı erişim ? Genişletmek için tıkla... hocam direkt ağ bağlantısı yok diyor
magicspears dedi: Ne hatası veriyor? Ağ kablosu takılı değil, bağlı internet yok,sınırlı erişim ? Genişletmek için tıkla... hocam direkt ağ bağlantısı yok diyor
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 20 Ağustos 2023 #4 Üzerinde sağ tuş yapın. Özellikler deyin. Gelen pencerede IP ve DNS ayarlarını kontrol edin. Otomatik olsun. Kabloyu da çıkarıp takın tekrardan.
Üzerinde sağ tuş yapın. Özellikler deyin. Gelen pencerede IP ve DNS ayarlarını kontrol edin. Otomatik olsun. Kabloyu da çıkarıp takın tekrardan.
Abdurrahman Göktaş Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Yok hocam düzelmedi tanımlayan ağ diyor halen. magicspears dedi: Üzerinde sağ tuş yapın. Özellikler deyin. Gelen pencerede IP ve DNS ayarlarını kontrol edin. Otomatik olsun. Kabloyu da çıkarıp takın tekrardan. Genişletmek için tıkla...
Yok hocam düzelmedi tanımlayan ağ diyor halen. magicspears dedi: Üzerinde sağ tuş yapın. Özellikler deyin. Gelen pencerede IP ve DNS ayarlarını kontrol edin. Otomatik olsun. Kabloyu da çıkarıp takın tekrardan. Genişletmek için tıkla...
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 20 Ağustos 2023 #6 Abdurrahman Göktaş dedi: Yok hocam düzelmedi tanımlayan ağ diyor halen. Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa farklı bir ethernet kablosu ile de deneyin.Buradaki gibi de deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Abdurrahman Göktaş dedi: Yok hocam düzelmedi tanımlayan ağ diyor halen. Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa farklı bir ethernet kablosu ile de deneyin.Buradaki gibi de deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et