Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 30 Mayıs 2025 #1 X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Dosya Ekleri IMG_20250530_160748.jpg 14,1 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu.
Çözüm Takeshi Kovacs 30 Mayıs 2025 Wi-Fi 6 teknolojisi ile bağlantı kurulduğu anlamına geliyor. 5'e göre daha yüksek bant genişliği sunar.
Wi-Fi 6 teknolojisi ile bağlantı kurulduğu anlamına geliyor. 5'e göre daha yüksek bant genişliği sunar.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.903 Makaleler 2 Çözümler 1.726 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Wifi 6 düzeyinde bağlantı sağlıyor aktif internet. Son düzenleme: 30 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 30 Mayıs 2025 #3 Wi-Fi 6 teknolojisi ile bağlantı kurulduğu anlamına geliyor. 5'e göre daha yüksek bant genişliği sunar. Artı 0 Eksi Çözüm
Wi-Fi 6 teknolojisi ile bağlantı kurulduğu anlamına geliyor. 5'e göre daha yüksek bant genişliği sunar.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.218 Çözümler 51 Yer Bursa 30 Mayıs 2025 #4 Cihangir ceyhan dedi: X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi 6'nın aktif olduğunu gösteren bir işaret. Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi 6'nın aktif olduğunu gösteren bir işaret.
çakal bakkal amca Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Redmi Note 13 Pro telefon Samsung Galaxy Watch4 Classic saat Redmi Buds 5 Pro kulaklık Sony Vaio VPCYA1V9E Laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro Cinsiyet Erkek Meslek BERBERCİ 30 Mayıs 2025 #5 Cihangir ceyhan dedi: X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bağlandığınız internetin wifi 6 teknolojisine sahip olduğu anlamına gelmekte olabilir. Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bağlandığınız internetin wifi 6 teknolojisine sahip olduğu anlamına gelmekte olabilir.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.887 Çözümler 2 Yer Bursa 30 Mayıs 2025 #6 Cihangir ceyhan dedi: X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... İyi iyi. Büyük ihtimalle bağlandığın ağ 5GHZ ve wi-fi 6 destekliyor. Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: X6 Pro cihazımda Wi-Fi'nin yanında rakam var. Bu rakam neyin nesi anlam veremedim. Merak ettim ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... İyi iyi. Büyük ihtimalle bağlandığın ağ 5GHZ ve wi-fi 6 destekliyor.
modklaatu Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 353 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #7 "Yüksek teknolojili" bir internet bağlantı erişimin varmış kısacası. Wi-Fi 6 teknolojisi yazarsan internete, merakını giderirsin. Artı 0 Eksi
"Yüksek teknolojili" bir internet bağlantı erişimin varmış kısacası. Wi-Fi 6 teknolojisi yazarsan internete, merakını giderirsin.
KS KS Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 30 Mayıs 2025 #8 SOLES dedi: İyi iyi. Büyük ihtimalle bağlandığın ağ 5GHz ve Wi-Fi 6 destekliyor. Genişletmek için tıkla... Öyleymiş hocam ilk defa gördüm. çakal bakkal amca dedi: Bağlandığınız internetin wifi 6 teknolojisine sahip olduğu anlamına gelmekte olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
SOLES dedi: İyi iyi. Büyük ihtimalle bağlandığın ağ 5GHz ve Wi-Fi 6 destekliyor. Genişletmek için tıkla... Öyleymiş hocam ilk defa gördüm. çakal bakkal amca dedi: Bağlandığınız internetin wifi 6 teknolojisine sahip olduğu anlamına gelmekte olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hocam