Wi-Fi'ye bağlı cihazların hızlarını sınırlamak

S4F4

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Yarım Mühendis
Herkese merhaba. Wi-Fi'ye bağlı cihazların hızlarını sınırlamanın bir yöntemi var mı? Mesela oyun oynarken telefonlara giden interneti azaltıp yoğunluğun PC'de olmasını sağlayabilir miyim? Bunu yaparsam pingim azalır mı?
(Modem arabilirimindeki QoS bu işe mi yarıyor). (Modem ZyXEL VMG3312-B10B).

Bu şekilde yapabilirsiniz:

Ping internet hızından ziyade internetinizin stabil olup olmadığıyla alakalı. Eğer zayıf bir bağlantınız varsa wi-fi'ı kapatmak en mantıklısı olur.

Teşekkürler deneyeceğim.
Ping internet hızından ziyade internetinizin stabil olup olmadığıyla alakalı. Eğer zayıf bir bağlantınız varsa wi-fi'ı kapatmak en mantıklısı olur.
Evet ama öyle bi imkanım yok malesef herkes kullanıyor evdeki.Laptobumda wifi ile bağlanıyor internete :/
Verdiğiniz postta anlaşılır bir şekilde yazmıyor.Daha anlaşılır olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Bunu deneyin:

Modemimin arayüzünde misafir ağ adlı bir yer yok heralde yada ben bulamıyorum.Tam olarak nerede acaba :/

Sizin için problem değilse 2 dakika TeamViewer üzerinden bağlanıp bakabilir miyim arayüze?
İlginiz için çok teşekkür ederim ama kusura bakmayın malesef ekran paylaşımı yapmıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…