Wi̇ndows 10'dan Wi̇ndows 11'e geçerken "Her Şeyi̇ Si̇l" format sayılır mı?

oyunsevengenc

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Bugün bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim. ISO dosyasıyla geçiş yaparken, virüs bulaştığı için 'tüm dosyalarımı ve uygulamalarımı sil'e bastım. Aslında virüsü silmiştim ama yine de format atmak istedim. Yükseltme sırasında 'her şeyi sil' seçeneğini kullandım. Sizce virüs tamamen silinmiş midir? Ayrıca Windows 11'e geçtikten sonra Malwarebytes ile bir tarama yaptım, yaklaşık 1 saat sürdü ve temiz çıktı. 360 Total Security ile de tarama yaptım, o da temiz sonuç verdi. Sizce artık rahat olabilir miyim?

Her şeyi sildiğiniz için silinmiş olması gerek. İçiniz rahat değilse Kaspersky ile de tarayın ama temizdir muhtemelen.

Temiz kurulum yaptığınız için silinmiş olması gerek. İçiniz rahat değilse Kaspersky ile de tarayın ama temizdir muhtemelen.
Temiz kurulum yapmamış yükseltme yapmış.

Her şeyi silmiş aynı zamanda.

Evet her şeyi sil seçeneğini seçmiş ama temiz kurulum yapmamış yükseltme yaparak düz yükleme yapmış temiz kurulum ISO dosyasını USB'ye yazdırıp tüm diskleri biçimlendirip Windows kurmaya denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…