Wibtek H61-MX2 Anakart ile i7 3770 Uyumlu mu?

Mücahit Veyn

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakart i7 3770'i destekler mi acaba ? Kardeşim için bir sistem topluyorum ve halihazırda elimde olduğundan, direkt bunun üzerinden devam etme kararı aldım. Haliyle iyi bir işlemci almak istiyorum, RX 580 ile kullanacak. Lakin bayağı araştırmama rağmen net bir cevap bulamadım. Anakartın bazı modelleriyle benzerliği yüzünden emin de olamayınca sizlere danışmak istedim. Kendi sitesinde de işlemci desteğine dair bir şey de yok maalesef, ama bazı sitelerde 3. nesil işlemci desteği olduğu yazılmış, kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Model: Wibtek H61-MX2
Chipset: H61

Destekler ama 4. Nesil ve üstü desteklemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi yapmışsınız. O işlemci GTX 1070'e bile darboğaz yapmaz
knk bişe soracam aynı anakart bendede var 2x2gb 1333 mhzlik ram var anakart 200 tllik bi anakart 1070 le i7 3770 i sıkıntısız calıstırırmı ram max 16gb destekliyo 1333mhz ?

knk bişe soracam aynı anakart bendede var 2x2gb 1333 mhzlik ram var anakart 200 tllik bi anakart 1070 le i7 3770 i sıkıntısız calıstırırmı ram max 16gb destekliyo 1333mhz ?
Dostum şuan kardeşim sorunsuz şekilde, RX580, 8GB 1600Mhz RAM ve İ7 3770 ile 3.90Ghz'de kullanıyor. Kesinlikle bir sorun çıkacağını düşünmüyorum, işlemci beklediğimden daha performanslı çıktı. 1080'e bile yetecek seviyede bir işlemci. Darboğaz olacağını düşünmüyorum özellikle.

elimde intel celeron g1610 işlemci var satıp aynı işlemciden alsam anakart aynı senınkıyle oc siz rx570 alıp taksam ramide 8gb 1600 mhz yapsam anakart max 1600 destekliyo nasıl olur ? bu arada işlemciyi nerden aldın kac tl ve link verebilirmisin

Son düzenleme:
İşlemciyi Letgo'dan aldım 500TL ye, o satan kişide birtane vardı ve çok temiz şansa denk geldi. O bahsettiğin sistemi toplarsan çoğu işini çok rahat görecektir, toplayabilirsin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…