Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 6 Haziran 2025 #1 Hocam buradan kargo dahil 100 dolara 3 parça eşya alsam direkt gelir mi? Sanki Trendyol'dan bir şey almışım gibi yani ne bileyim gümrükle falan uğraşmadan. Bu arada adamlar Türkiye'ye gönderiyorlar. Wicked cushions diye bir yer.
Hocam buradan kargo dahil 100 dolara 3 parça eşya alsam direkt gelir mi? Sanki Trendyol'dan bir şey almışım gibi yani ne bileyim gümrükle falan uğraşmadan. Bu arada adamlar Türkiye'ye gönderiyorlar. Wicked cushions diye bir yer.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.558 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 6 Haziran 2025 #2 Gümrüğe takılır.
Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 6 Haziran 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Gümrüğe takılır. Genişletmek için tıkla... Ne olur o zaman gelmez mi yani? Almam mümkün değil mi?
The Fallen Angel dedi: Gümrüğe takılır. Genişletmek için tıkla... Ne olur o zaman gelmez mi yani? Almam mümkün değil mi?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.558 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 6 Haziran 2025 #4 Kasım Ak dedi: Ne olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Ticari ürün sayılacağı için fazlaca para çıkar cebinden.
Kasım Ak dedi: Ne olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Ticari ürün sayılacağı için fazlaca para çıkar cebinden.
Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 6 Haziran 2025 #5 The Fallen Angel dedi: Ticari ürün sayılacağı için fazlaca para çıkar cebinden. Genişletmek için tıkla... Ne kadar mesela.
The Fallen Angel dedi: Ticari ürün sayılacağı için fazlaca para çıkar cebinden. Genişletmek için tıkla... Ne kadar mesela.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.558 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 6 Haziran 2025 #6 Kasım Ak dedi: Ne kadar mesela. Genişletmek için tıkla... AB'den gelene %30, diğer ülkelerden gelene %60 vergi oranı var. Ben de fazla detaylı şekilde bilmiyorum.
Kasım Ak dedi: Ne kadar mesela. Genişletmek için tıkla... AB'den gelene %30, diğer ülkelerden gelene %60 vergi oranı var. Ben de fazla detaylı şekilde bilmiyorum.