Cast, referans kullanılmak için kullanılmaz.Widgetta butona basılınca ilk olarak currency düşüyor sonra da item spawnlamak istedim fakat cast to bp_spawner için hangi objeyi bağlayacağımı bulamadım. Bir yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 2560829
Cast, referans kullanılmak için kullanılmaz.Widgetta butona basılınca ilk olarak currency düşüyor sonra da item spawnlamak istedim fakat cast to bp_spawner için hangi objeyi bağlayacağımı bulamadım. Bir yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 2560829
Cast, referans kullanılmak için kullanılmaz.
Dönüştürme işlemi için kullanılır. Örneğin:
Box collision begin overlap:
Other actor (giren actor)
Cast to bp_tpc -> eğer işlem başarılıysa hem şart sağlanır hem de referanslar kullanılır.
Eğer sadece referans kullanacaksanız get actor of class Node'unu kullanmalısınız. Castın işi if ile kontrol edip sonra isvalid EXE'ci döner ve doğruysa get actor of classdan referansını alırsınız. Yani castın amacı bu iki işi birden yapmadan tek seferde kullanabilmek.
Rica ederim. İlgilendiğim bölümlerde mesajım olmayan konu bırakmak istememSağ olun hocam ne zaman konu açsam hep yardımcı oluyorsunuz. Her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum UE5 hakkında bayağı yardımcı oldunuz bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.